Tingmann AS er et advokatfirma med lange tradisjoner

Vi har våre røtter tilbake til 1952 da advokatfirmaet ble etablert av advokat Ole Helliesen.

Firmaet har siden etableringen hatt sitt tilholdssted sentralt i Stavanger og har gjennom årene utviklet seg til å bli et kjent advokatfirma i regionen.

Firmaet er tidligere kjent som Advokatfirma Helliesen. Fra 2020 er selskapet Advokatfirma Tingmann AS.

Advokatfirma Tingmann skal være et kompetansehus som leverer tjenester innen de fleste forretningsjuridiske fagdisipliner. Vi bidrar som en rådgiver og problemløser for norske oppdragsgivere, både privatpersoner og bedrifter i lokale eller internasjonale forhold, herunder utenlandske klienter.

DSC_6374
DSC_6141 x 1920

Kultur:

Jussen er for oss et hjelpemiddel, ikke et mål i seg selv. I tillegg til relevant fagkompetanse opplever vi evnen til å vise empati, respekt og ydmykhet som avgjørende for resultatet av prosessen.

Vi jobber først og fremt med mennesker, ikke paragrafer.

Våre medarbeidere ivaretar kompetanseområder innen juss, økonomisk rådgiving, finansiering og økonomi. Ut fra klientens konkrete behov, setter vi sammen teamet som er best egnet til å løse problemstillingen. En helhetlig tilnærming sikrer god forståelse for alle sider av klientenes virksomhet, og dette er nok en av hovedårsakene til at vi har utviklet mange langvarige relasjoner.

Vårt mål er å gi best mulig resultat for våre klienter.

Advokatfirma Tingmann og spesialkompetanse:

Advokatfirmaet har også tilknyttet seg spesialkompetanse innen økonomi og ledelse ved et kontorsamarbeid med personer med bedriftsøkonomisk kompetanse – og tar sikte på å være en «one stop shop» innen forretningsjus.

DSC_5992 x 1920