Nye innleiereglers betydning for entrepriseprosjekter20230316095741

Nye innleiereglers betydning for entrepriseprosjekter

Velkommen til kurs! ‘Nye innleiereglers betydning for entrepriseprosjekter’. Påmelding: post@tingmann.no...
Entrepriserett20220311094708

Entrepriserett

Krav og risiko ved utsettelser i prosjekter/ garantiansvar i flere kontraktsleddMeld deg på kurset herPlease enable JavaScrip...
Forrige
12
Neste

Tingmann deler kunnskap

Vi tilbyr innen enkelte fagområder og juridiske problemstillinger. Dette er noe for alle og enhver, og det stilles ingen krav til forkunnskaper av noe slag. Noen av våre kurs er digitale og blir holdt over Microsoft Teams, men andre blir holdt fysisk i våre lokaler.

Tingmann legger også opp spesialiserte kurs, skreddersydd for de temaene som din gruppe eller din bedrift har mest behov for. Skriv gjerne litt om hva du/dere har for ønsker og hvilke temaer dere vil ha en profesjonell gjennomgang i.

I oversikten ovenfor ser du våre kommende kurs. Om du har noen spørsmål, eller for øyeblikket ikke ser noen aktive kurs, så ber vi deg ta kontakt med oss gjennom skjemaet.

Vi vektlegger praktisk og kostnadseffektiv rådgivning av høy kvalitet. Ved behov kan vi også tilby et tverrfaglig samarbeid med våre advokater med annen spesialkompetanse, for eksempel skatt, merverdiavgift, eiendomsutvikling, kontrakt, mv. På denne måten får våre klienter den til enhver tid beste tilgjengelige kompetanse.

Vi vektlegger praktisk og kostnadseffektiv rådgivning av høy kvalitet. Ved behov kan vi også tilby et tverrfaglig samarbeid med våre advokater med annen spesialkompetanse, for eksempel skatt, mva, familie- og arverett. På denne måten får våre klienter den til enhver tid beste tilgjengelige kompetanse.

Ta kontakt hvis du har noen spørsmål